dijous, 20 de març del 2008

YesuCrai

Mentre esmorzava he posat el canal Hollywood, un dels meus preferits de l'Imagenio perquè fan clàssics un darrere l'altre, i feien "Jesus Christ Superstar". Setmana Santa ja està aquí!

La veritat és que la peli està una mica passadeta, però la música té aquell ganxo hippie d'òpera rock que mola. La història ja ens la sabem però no puc evitar que arribin aquestes èpoques i m'agradin les pelis de la vida de Jesús, la Biblia, Ben-Hur, etc...sóc una junkie! I aquesta no la posen tan sovint!

Un dia d'aquests faré una megabaixada de l'emule de musicals d'aquesta època: JC Superstar, Tommy, Quadrophenia, The Wall, Hair, Little Shop of Horrors, sense oblidar la que ja tinc, The Rocky Horror Picture Show!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Doncs estàs de sort, demà fan Ben-Hur a la tele 3.

La Violeta ha dit...

ma mare veu Ben Hur cada any per nadal i Setmana Santa. Li vem regalar en vídeo fa anys perquè per ella és com una religió. No el cristianisme; el Charlton Heston.
De musicals parlava l'altre dia amb una amiga... Resulta que som forofes de la supercursilíssima Set núvies per a set germans. Ens en sabem les cançons i tot! I la tinc en DVD... Qualsevol dia d'aquests caurà. I tinc la banda sonora de Sonrisas i làgrimas...