diumenge, 11 de maig del 2008

Parecidos razonables

Dissabte. 22:15h. Restaurant Om India.
Nit de trobada tipus Sex and the City per sopar i unes copes. Devíem estar força desesperades per sortir amb el xàfec que estava caient. Quatre de nosaltres ja érem a taula, amb la copeta de vi i la xerrameca dale que te pego. Uns minuts més tard, la cinquena del grupet feia aparició. No la coneixíem d'abans, però de seguida vàrem fer "migues".

Dissabte. 01:00h. (o era més d'hora? o més tard?). Làser Karaoke Pub Seba's (sí, again).
Les dues ampolles de vi van començar a fer el seu primer efecte (sobretot la segona, amb aquell regust entre fumat i formatge, o de formatge fumat, com es vulgui veure). Una nova entrada triomfal al Seba's garantia una nit de glamour i diversión-sin-fin. En la foscor del pub, la cinquena amiga va començar a transmutar-se fins aconseguir una increïble semblança a l'Amy Winehouse (com podeu observar a la imatge).

Dissabte. 03:00h. Làser Karaoke Pub Seba's, després de no-sé-quants cubates (Ana, et devem una nit sencera de gintònics gratis)

La nostra tercera intervenció karaokística, ball tipus Rainman inclòs, va demostrar tothom que les nostres dots com a cantants s'ha de polir una mica, però el més important va ser la fundació del Club de Fans de l'Amy Winehouse Postissa, amb sessió fotogràfica i signatura de l'imitadora en un braç humà (el que encara ajuda més a consolidar el mite que va néixer al Seba's).

Un autèntic descobriment, aquesta nova Amy, per una nit divertidíssima!!

1 comentari:

Ana Ce Zeta ha dit...

espero fervientemente que tu amiga no siga los pasos de Amy (bueno, si sólo es musicalmente, vale... pero que pase de las sustancias y de su peluquero!)
qué bien, qué envidia cochina... a mis amigas no las arrastro a un karaoke ni hartas de vino! (bueno, igual así, si...)