dimecres, 17 de desembre del 2008

Fa 10 anys

Fa un moment parlava amb una companya de feina que també porta 10 anys a l'empresa i reflexionàvem sobre com ha canviat tot en aquest temps.

Fa 10 anys, les notes de premsa les redactàvem en wordperfect, les imprimíem i les enviàvem als periodistes un per un, a mà, per fax. Cada enviament suposava un dia sencer de feina. Ara, amb 1 hora està enviada per email a tots i ja els hem trucat i tot.

Fa 10 anys només hi havia un mòbil a l'empresa, per casos excepcionals, i la bateria, externa, només durava 30 minuts i pesava el doble que el mòbil (que ja pesava el triple del que pesen ara).

Fa 10 anys, una becària novata com jo parlava amb els clients des del primer dia, anava a les reunions, feia plans de comunicació, pressupostos, etc...Ara no saben fer la O amb un canut i els tenim fent bases de dades els 6 mesos de contracte que tenen.

En el terreny personal, en el meu cas, fa 10 anys compartia pis amb 2 amigues i passàvem fred perquè no teníem diners ni per pagar la calefacció. Deu anys més tard, m'he fet bollo, m'he ajuntat i separat, tinc un gos, m'he comprat un pis, m'he tret el carnet i m'he comprat un súper-cotxe, he viatjat per mig món, escric un bloc a Internet....

Què m'espera per d'aquí a 10 anys més!!!??

2 comentaris:

Ana Ce Zeta ha dit...

FELICES 10 AÑOS!!!!
yo nunca he durado más de un año en el mismo trabajo (exceptuando los que no son por cuenta ajena..), con lo que me maravilla que la gente auantéis tanto tiempo en el mismo sitio.
Tampoco mis relaciones personales me han durado más de una temporada.. excepto las raras e inclasificables (secretas e ilegales en algunas culturas... pero tremendamente excitantes), que me han durado siglos,
Para los siguientes 10 años seguro que te esperan cosas chachis, molonas...y lo mejor: inesperadas!

FELICES PRÓXIMOS 10 AÑOS!!
INGLAC!

sonobibliotecaria ha dit...

Home, segueixes compartint pis amb dos elements, un d'ells també marranito (aunque no cachuli) i si la caixa segueix collant, tampoc podrem engegar la calefacció, així que....

LINOHR
(he provat de posar-ho al revés però segueix sense tenir sentit)

Fdo. la CIA