dijous, 7 de maig del 2009

Slow motion


"A la vida hi ha coses més importants que incrementar la seva velocitat"
Gandhi

Ja fa temps que he sentit a parlar del moviment "Slow". Consisteix, per qui no el conegui, en prendre's la vida a càmera lenta, gaudir de cada moment, mirar de fer les coses d'una en una, comprar poc a poc i triar, viure sense rellotge, menjar sense presses, treballar sense presses, follar sense presses, fer la migdiada, llegir, fer un vermutillo,...

Aquells que vivim en una gran ciutat ho tenim molt difícil. Tot són presses, trànsit que ens enerva, competència que ens obliga a treballar més i més ràpidament, obligacions econòmiques que ens crispen, nervis, i no ens n'adonem i tirem milles, i si a sobre som gent impacient, encara pitjor. Jo ho intento: trigo 2 hores al matí en sortir cap a la feina, bado davant del Cuní durant 20 minuts preciosos del matí, molts dies no porto rellotge, em prenc el meu temps per dinar, no perdono la terrasseta estival ni els vermutillos de cap de setmana i aconsegueixo llegir-me 3 o 4 diaris online cada dia.

Però tot i això, reconec que encara em falta i que em venen pensament de l'estil "Nooooooooo, se nos acaba el tiempooooooo". Què difícil que és frenar a vegades! En fi, serà qüestió d'anar recordant la frase de Gandhi i pensar que poc a poc i amb bona lletra tot ha d'anar perfecte!

3 comentaris:

calaix ha dit...

mmm... m'agrada aquest moviment!

res ha dit...

vida a càmera lenta
sona bé!
salut!!

PetitaCriatura ha dit...

Quina sort que té en Cuní!