dimarts, 4 de novembre del 2008

La gran esperança negra



Aquesta pròxima matinada els americans decidiran qui governarà el món com a mínim en els propers 4 anys. Serà una nit electoral emocionantíssima, que riu-te'n tu de les generals de fa uns anys amb l'atemptat d'Atocha marcant l'agenda. El Josep Cuní (adorat), qui ja havia dedicat les seves vacances a assistir a la convenció demòcrata de Denver, ja s'ha teletransportat a Washington per aprofitar la ben entesa per fotre's un viatge impressionant i a partir de les 06:00 farà un especial "Els matins" sobre les eleccions des d'allà. Estic per dir que m'he posat malalta i dedicar la matinada a viure en directe l'escrutini!

Pel què sembla, la campanya d'Obama ha estat modèlica, amb un ús dels nous canals d'informació i comunicació (facebook, youtube, myspace, flikr, twitter,......) diferent i exemplar, amb un nou sistema de recaptació de fons per finançar-la que li ha permès pagar-se tres anuncis de mitja hora en prime time a quatre dies de les eleccions, i demostrant un tarannà (quina paraula tan bonica i tan catalana) que no es veia des de Kennedy (diuen).

Estic tan farta del Bush que qualsevol canvi ja m'estaria bé, però espero que guanyi Obama i també espero que no ens decebi.

Better days ahead!