dilluns, 29 de setembre del 2008

D.O. Penedès


Aquest cap de setmana l'he passat a casa la Violeta. Ha estat una barreja de relax i cansament (però del bo). També ha estat un cap de setmana de descobriments o re-descobriments culinaris i veterinaris:

1. El Nano, quan vol, no només és sociable amb altres gosunos, sinó que s'ha portat com un autèntic cavaller amb la Leia, la gosseta de la Violeta.
2. La Leia és una delícia de gossa, carinyosíssima i mooooolt xuxi.
3. És un plaer passejar entre vinyes amb els gossos corrent al seu aire.
4. Sóc capaç de fer un rissotto de bolets boníssim (gràcies a la mestra Berta).
5. Encara me'n recordo de com es fa una truita de carxofes (no s'admeten bromes).
6. Les piles de les càmeres de fer fotos es gasten sempre que no s'ha comprovat abans i t'obliguen a carregar la càmera amunt i avall sense poder fer ni una foto.

En fi, que m'ha vingut molt bé la desconnexió i el canvi d'aires.

Gràcies, Vio!!

5 comentaris:

La Violeta ha dit...

De res, Marta! A disposar! Estupendu rissotto! Avui em menjaré el que vaig congelar!
La Leia i jo hem fet un descobriment importantíssim, més que l'Eureka d'Arquímedes (era aquest, no?): si té un manteta a terra al costat del sofà deixa d'intentar pujar-hi i s'adorm com una beneïda al seu lloc. Ràpidament he substituït la manteta per un llitet de gos i se n'hi va sense ni haver-li de dir. Tanta inquietut venia de la manca d'un espai propi a la sala d'estar! Des de luec...

Ana Ce Zeta ha dit...

jo, qué envidiaaa! a ver si organizamos algo prontito, y me adhiero a la pandi con mi Panchita!!
PD: lo de la cama propia es importante. a mi panchi le quitas su cama de bolitas y no sabe qué hacer... da vueltas y vueltas por la casa.

Martadoes ha dit...

És veritat! Com és que no hi vam pensar? El Nano va estar una estona vagant pel menjador sense pena ni glòria fins que li vaig posar el seu llit amb nosaltres. Te'n recordes??

Lanita, ya tardas en venirte a Barcelona!

Ana Ce Zeta ha dit...

pues mira, no te digo yo que no... en cuanto cobre un trabajo que tengo pendiente, os pego un toque y vamos p'allá (¿puede venir la Pancha?)!!
ya tengo ganas de volver a mi querida y odiada Barcelona...

Martadoes ha dit...

La Desficiosa se pira de vacaciones 15 dias o así y vuelve a final de mes. Planeemos algo para esas fechas! Y Pancha siempre tendrá un rinconcito entre Nano y Leia para tumbarse!!