dilluns, 24 de novembre del 2008

Analysing.....

Fa uns dies vaig descobrir una nova joguina: el google analytics, una eina que serveix per mesurar el tràfic de la teva pròpia pàgina web, o bloc, i que ofereix estadístiques i dades divertides. He pogut saber que el meu bloc ha tingut 144 visites en un mes, que la pàgina més vista és la del post sobre Frikades (com es nota el youtube!), que només un 40% dels visitants fan servir l'Internet Explorer, o que la majoria dels usuaris han visitat el bloc de 9 a 14 vegades.

Però la dada que més m'ha sobtat és saber que se m'ha llegit des de lloc insospitats com: Alcobendas (14 vegades! Holaaaaaaaaa, qui siguis!), Sevilla (10 visites), València (Lanita!!!), Madrid (8 visites), però també Geraardsbergen a Bèlgica, Kingsville a Texas o Cork a Irlanda. Un bloc amb projecció internacional! I això que el tinc tan amagat com puc!!

2 comentaris:

Ana Ce Zeta ha dit...

ay, no consigo ver mis datos!!!
¿hay que esperar o algo...?
HOLA DESDE VALEEENCIAAAA!
spantl!

Martadoes ha dit...

No tengo ni idea de cómolo hice! Seguí las instrucciones del Google ANalytics ese y de pronto funcionó. Es que yo con la informática es lo que tengo: ni flowers pero más o menos todo mes sale.