diumenge, 21 d’octubre del 2007

L'Espinetada

Espinetada: reunió anual o bianual de la família Espinet a l’Alguaire (poble natal del patriarca Ramon Espinet) que consisteix bàsicament en lluitar fins a la mort per menjar més cargols que ningú, trepitjant qui faci falta, utilitzant enganys, males arts, suborns, pactes o vendes de l’ànima al diable si és necessari.

Així doncs, ahir dia 20 de novembre va tenir lloc la 4a. Espinetada. Érem 38 aquesta vegada, comptant el més petit de tots, el Guillem del Xavi i la Susanna. Se suposa que l’any que ve, amb la presència del Pau i família (absents enguany) es batrà el rècord d’assistència.

El guanyador de la menjada de cargols va ser, com sempre, el Xavi. Continua imbatible. Jo vaig fer el que vaig poder, però no vaig superar el gran mestre cargoler. Seguiré entrenant i l’any que ve o l’altre ens tornarem a veure les cares.

Ps. Aquesta foto que no la vegi el profe de Can Felipa, que no m'aprova ni per casualitat!

1 comentari:

La Violeta ha dit...

Eeeeecs! Ai perdó, ja sé que sobre gustos no hi ha res escrit... És per picar els Espinets una mica, je je! Quan a la masia, a Vilafranca, ens ajuntàvem vint i pico els diumenges ("qué tiempos aquellos!"), algun dia es feia una cargolada, i només dos no en menjàvem. Jo n'era una, és clar. No ho puc evitar, em fan molta angúnia, igual que les ostres crues. Segurament em perdo una menja sublim, però què hi farem... Com és aquell refrany, "no está hecha la miel para la boca del ... què?"