dimecres, 31 d’octubre del 2007

Toma castanya!!!

De petits no sabíem res de cap Halloween, però avui per tot arreu només hi ha grans carbasses amb dents de Dràcula, mans de l’home llop i anuncis de Port Aventura amb la festa de l’any! Ecs.

Reivindico des d’aquí la nostra CASTANYADA de tota la vida! Amb les castanyes xurrascades (per cert, ja gairebé no en queden de castanyeres!), els moniatos dolcets, i per suposat els panellets amb el vi dolç.

Però que demani seguir amb la tradició de la Castanyada no vol dir que defugi de la innovació i modernitat. Aquest any m’han sorprès nous gustos de panellets: com els de pera amb xocolata, codonyat, rosa, figa,...magnífics! Són el complement perfecte pels meus preferits: els de pinyons. I és que una no deixa de ser una clàssica, en el fons!

Bona Castanyada!

1 comentari:

La Violeta ha dit...

Ahir vaig veure en unes notícies que això de les carbasses també ho fan des de fa centenars d'anys a Galícia, perquè de fet és una tradició celta que els emigrants van dur als EUA. Però jo també prefereixo els panellets i les castanyes. A Balmes amb Travessera encara s'hi posa una castanyera, en canvi la que hi havia a Gran de Gràcia ja fa un parell d'anys que va plegar, i la de la cafeteria Farga, a Diagonal/Còrsega, també va desaparèixer.
Marta, no em descompten els diners de repintar la porta perquè se suposa que ho ha de fer la Flori o jo, però ja vam quedar de dir-li a l'administrador "sí, sí...", i tal dia farà un any, perquè aquest tio no trepitja l'edifici més d'un cop l'any i de fet ni es recordava de mi. I si volen, que ho tornin a parlar a la junta, perquè total, ho diran a l'afectada quan passi l'administrador per allà, i pot ser ben bé quan s'acabi el contracte!