dimecres, 19 de març del 2008

Somni Premonitori

Avui he tingut un somni estrany. Érem els Domingo-Espinet fa uns anys, quan la Gemma i jo encara érem adolescents. Ens traslladàvem a viure a una súper casa de fusta enmig de la muntanya, amb llar de foc, un àtic enorme i amb molta llum. Una casa ideal. Mentre exploràvem les habitacions, un parell d'arbres del carrer queien sobre la casa, sense causar destrosses ni res però amb un gran impacte. Un d'ells començava a caure i jo treia el peu per la finestra, li donava un cop i el feia caure cap a l'altre cantó.

Uns minuts més tard, veia com uns quants veïns (acostumats a aquestes coses), feien llenya dels arbres caiguts i la repartien entre tots (a nosaltres ens tocaven un parell de branques enormes) i plantaven al forat deixat noves llavors.

He mirat per Internet el significat de somniar amb arbres caiguts i el resultat és pèrdua o tristesa. La casa està envoltada d'arbres molt alts, semblen avets, que simbolitzen protecció material, per tant, interpreto que caiguin arbres grans i sans com pèrdues materials. I tornar a plantar-los de nou, el començament d'una nova vida.

Tot són senyals.

1 comentari:

La Violeta ha dit...

Encara tens sort que no relacioni això dels arbres amb el sexe! No devia ser de l'escola freudiana, el que ha publicat la plana on ho has consultat.