dijous, 10 d’abril del 2008

Ja som aquí

Acabo de tornar a la meva habitació. He estat de les poques afortunades que s'han pogut fer amb una habitació individual. No sé si és que ningú ha volgut dormir amb mi o que m'han respectat profundament el meu autisme laboral (o totes dues coses!). La qüestió és que tinc un megakingsizebed per mi sola.

Hem acabat de sopar fa 10 minuts. Els de Madrid s'han perdut i han arribat dues hores més tard del que estava previst.

Això de les convencions és un autèntic avorriment. Demà ens espera una matinada de cal déu, un tostón de 7 hores de xerrades i més xerrades, el desenvolupament d'un cas pràctic (m'ha tocat al grup amb el meu director general, el director general creatiu, la directora de comptes més odiosa de Madrid i el megapresident del grup, com per fer-ho malament!).

A les 17:00 h. hi haurà la possibilitat de jugar a futbol o d'anar a no-sé-quin poble d'aquí a prop a gaudir d'unes esglésies romàniques. Potser em quedaré a l'hotel a descansar i no faré ni una cosa ni l'altra. Depèn.

Ja aniré explicant (ja que tinc Internet a l'habitació).

1 comentari:

La Violeta ha dit...

Ostres, no entenia res, em pensava que avui havia entrat al bloc i en veure una actualització amb data de dijous i dient que ja havies sopat, em pensava que sopàveu a les 6 de la tarda! Després he vist l'hora del post i ja ho he entès. Però que no deies que pintava tan bé, això? Dona, vés a veure el poblet, que almenys prendràs la fresca i et distreuràs, no?
Jo marxo dissabte al matí a Formentera! Iujuuuu!