divendres, 9 de gener del 2009

Jo també en vull!

Tampoc és que vulgui que Barcelona quedi col·lapsada, ni que no pugui treure el cotxe del pàrking, ni que hagi de posar la calefacció a 30º per compensar el fred de fora, ni que el Nano s'encostipi, però una miqueta de neu a Barcelona, quatre flocs, sí que em ve de gust! Vaaaaaa, si no és aquest any, ja veig que no serà mai!

Vull neu!!!

3 comentaris:

PetitaCriatura ha dit...

La Bruna, la gossa del meu pare, va disfrutar moltíssim el dia de la nevada a la ciutat on visc. De fet, la plaça va ser presa per gossos saltant i jugant amb la llengua fora XD Molt boniques les imatges de Madrid d'avui, oi? Petons!

La Violeta ha dit...

Jo també, Marta! I ja posats, que sí que nevi com a Madrid!
Ahir a la nit, quan vaig fer l'última passejada de la Leia, a quarts de 12, a Vilafranca hi nevava! sísí, queien flocs petits però abundants, i no era aiguaneu! Em vaig emocionar, anava pel carrer mirant enlaire i buscant el contrallum dels fanals per assegurar-me'n! I la Leia s'espantava amb els flocs que queien, o els volia perseguir... Aquest matí, però, res. A la nit ha plogut i no n'ha quedat res, de la nevadeta. Aix...
deutort! aquesta m'agrada molt! descriu el que pensaria avui de déu si hi cregués!

Martadoes ha dit...

Sí, Petita Criatura. Els meus companys de l'oficina de Madrid no paraven d'enviar-nos fotos avui, per fer-nos dentetes i era genial.

Vio, quina llàstima que no durés. A Vilafranca almenys tens una oportunitat de veure neu!