dissabte, 10 de gener del 2009

L'altra grip

No sé ben bé què ha passat aquestes festes, però sembla que una epidèmia de ruptures amoroses ha assolat Catalunya i part de l'estranger. Potser les nevades han dut el fred als cors, o potser la grip ha causat uns efectes secundaris inesperats, o potser la crisi econòmica ha fet que ens replantegem la vida i vulguem buscar en l'any nou l'altre sentit que els xinesos donen a la paraula crisi, és a dir, oportunitat, i això passa per voler començar de zero.

Són cicles que es tanquen i esperem que uns altres s'obrin al mateix temps. De moment, però, no deixo de tenir una sensació com d'haver tornat a la casella de sortida, com si, després d'haver tingut el cor tancat en una capsa per no notar-lo, ara me l'hagués tornat a posar al pit. Uix!

3 comentaris:

PetitaCriatura ha dit...

Al meu voltant també va per temporades, és curiós. Diuen que les vacances i el temps lliure ho incentiva. M'ha agradat molt això de la paraula "crisi" en xinés, no ho sabia. Petons!

Martadoes ha dit...

Són llestos aquests xinesos, se les saben totes!

La Violeta ha dit...

Dedueixo que l'afectada ets tu?
Al meu voltant també n'hi ha, des de l'estiu, però també hi ha una passa d'embarassos, així que una cosa compensa l'altra.
Petons!