dissabte, 9 de febrer del 2008

Big Apple Greeter

Com sabeu, divendres vinent marxem a New York. Només queden 5 dies de res! Aquesta serà la nostra segona visita, de manera que no tindrem aquell estrès per veure les grans atraccions turístiques. L'altra vegada, però, ens vam quedar amb les ganes d'anar a Harlem (el conserge del nostre hotel ens va aconsellar que no hi anéssim perquè no era un barri segur per a dues noies).

Mirant, mirant, hem trobat una gent que es fan dir "Big Apple Greeters". Es tracta d'una associació de novaiorquesos que, desinteressadament, fan de guies turístics durant 4 hores. Es contacta amb ells a través de la seva pàgina web. Ens van fer omplir un formulari on demanes quina zona de New York t'agradaria que et mostressin i quins dies preferentment. Un parell de dies més tard ens van deixar un missatge al contestador, amb el nom de la persona que ens faria de guia, el dia assignat (el 17) i l'hora. Després vam rebre un email d'un tal Harold, explicant-nos que és periodista i historiador i que molt amablement ens portaria a Harlem. El seu fill de 5 anys també vindrà a la visita.

Es veu que no t'accepten ni que els convidis a berenar ni et deixen pagar el bitllet de metro. El colmo de l'hospitalitat!!! A veure si els resultats de la visita seran bons. Segur que sí!