dijous, 26 de febrer del 2009

Joe Dallesandro

Ja fa uns dies que m'ha tornat a venir al cap una peli que vaig veure fa molts anys, quan era peque. La vaig veure d'amagat, des del passadís, dreta al costat de la porta perquè no em veiessin els meus pares, mentre se suposava que estava dormint com una bona nena. Em vaig quedar impressionada per aquella peli tan rara, amb un noi taaaaaaaan guapo, el Joe Dallesandro, que, de sobte, es punxava heroina amb una xeringa i es veia en detall tot el procés. Amb el pànic que jo tenia a les injeccions!!

La pel·lícula en qüestió era Trash, dirigida pel Paul Morrissey i produïda per la factoria de l'Andy Warhol, i formava part d'una trilogia: FLESH, HEAT i TRASH.

Us deixo un clip que he trobat pel Youtube. És molt llarg, però podreu veure la seqüència de la droga que us dic (tot i que surt retallada) al minut 08:18, i una curiositat del minut 03:59 al 04:30 (no us recorda ningú l'acompanyant del Joe?).

http://www.youtube.com/watch?v=5ut6BNZvF7A


Nota afegida: M'han canviat el link i el que volia que veiéssiu ja no hi és.......

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ostres, és ell!!! amb uns quilets de menys, pero clavadito clavadito!

Aquest Joe em sona molt i no sé de què. Al veure'l l'he associat amb Mapplethorpe i suposo que en algún moment devien coincidir i potser n'hi va fer algún retrat?

Martadoes ha dit...

Segur que sí! També va ser una icona gai i crec que havia fet fins i tot pelis porno gais...o sigui que li pega haver estat fotografiat pel Mapplethorpe!