dimecres, 13 de febrer del 2008

Creueta al front

Aquest migdia, enmig de tot el fregao pre-viatge i el curro que tinc per poder marxar tranquil·la amb els temes ben tancats, hem trobat un momentet per anar a ca la mamma a menjar uns maccheroni dels de tota la vida, dels més bons del món.

L'objectiu de la visita, a més dels macarrons, era dir adéu abans del viatge a NewYork i obtenir la preuadíssima "creueta al front" de la mamà. Es tracta, per als que no la coneixeu, d'un senyal de la creu al front (com el seu nom indica) que protegeix a qui la rep durant el viatge. Malgrat el seu nom, no té cap connotació religiosa. Més aviat forma part dels nostres rites espinetístics, com el de demanar als avis el seu ajut en època d'exàmens i altres reptes difícils o fins i tot impossibles. I funcionen, eh, comprovat!

Ara ja només queda fer maletes i cap allà!

5 comentaris:

La Violeta ha dit...

Osti que bo! La meva àvia, fa molts anys, quan el meu germà estudiava a l'institut i li anava força malament, ella li havia d'arreglar uns pantalons i sense dir-li li va cosir una medalleta de Santa Rita (patrona dels impossibles) al forro de la butxaca, que ell no la podia trobar. Em sembla que no va fer gaire el fet, però tenia gràcia, el fer-ho d'amagat. Ens ho va explicar un temps més tard.

sonobibliotecaria ha dit...

Aquests Espinets són una secta, us ho asseguro, tan bon punt entres a la seva comunitat ja no pots evitar complir amb tots els seus preceptes, o com a mínim amb els principals, les dues C: caragol-creueta. (I dic caragol, que consti)

Unknown ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Unknown ha dit...

Però ara ja ens hem modernitzat, i podem rebre la creueta al front de la mamma per SMS. També funciona.

Passeu-vos-ho bé a NY, putanyeres!!

La Violeta ha dit...

Marta, en aquella piscina exactament no t'hi has banyat. Aquesta és la prefabricada, col.locada dins l'antiga. Poc que ens hi hem banyat tots plegats, en aquesta.
Per què en els teus comentaris no surt el logo de blogger, sinó un dibuixet gris?