dilluns, 18 de febrer del 2008

Kosovo a Times Square

Ahir havíem quedat amb el nostre guia particular per anar a Harlem a les 13:00h. i vam arribar una mica tard perquè vam topar amb un follón de tres parells de nassos a Times Square: milers de persones amb banderetes vermelles, amb mig cos fora dels cotxes (alguns en limusines d'aquestes que tenen una obertura a dalt) i pitant. A veure si algun dia podem sortir amb la senyera a celebrar la independència de Catalunya!

La passejada per Harlem va anar molt be. El guia era una mic friki, i va venir acompanyat del fill i la seva nòvia, però va resultar una visita interessant. Harlem no és perillós ni molt menys, almenys la zona que vam visitar nosaltres, però vam tenir un mal rotllet (res de l'altre món, no us penseu) amb un noi negre a qui semblava que feiem nosa al cafè on preníem un capuccino. Aix.

Per la nit vam estar a un club de jazz molt petit i autèntic on actuava una cantant negra ja gran, la Myrna Lake. Va ser genial! Al final del show vam poder saludar-la. Ens va encantar l'experiència.

Bé, avui toca Chinatown i compres d'estrangis. Esperem no embogir!