dimecres, 18 de març del 2009

Es una fieshhhta!

Després d'haver passat els últims anys de la meva vida en plan relació de parella monocigòtica, és a dir, com si el món exterior gairebé no existís (sobretot a partir de la 01:00 de la matinada, excepte comptadíssimes ocasions), la retrobada solteria és lo que tiene i últimament noto que el cuerpo (que per tenir-ne 37, encara aguanta) me pide marcha. Em refereixo a sortir de nit, sopar, prendre uns mojitíviris o uns gintoniquíviris, ballar , xerrar, riure molt, conèixer gent...en resum, el que se solia definir com "trasnochar".

Ja em vaig buscant la vida, ja, per sortir, però entre que la major part del meu antic cercle estan/esteu casats, recasats i molts enfillats, i que molts altres estan/esteu més per la labor de fer un trívial o una wii a casa (que de tant en tant ja m'està bé, tot s'ha de dir), em sobren alguns caps de setmana a l'any per festa, festa i festa. O sigui que aprofito aquesta tribuna per veure si recluto alguns/es party-buddies. Ja parlaríem de si disco (massa txunta-txunta tampoc no em diu res) o bar musical, si ambientat o no, si a l'Eixample, al Born o a Gràcia (això sí, si pot ser, a Barcelona, que una és més o menys bona nena i això de beure alcohol i conduir no ho veu clar).

Ja teniu el meu email!

5 comentaris:

Unknown ha dit...

Pues a mi ahora me pilla un poco mal...

Martadoes ha dit...

És que vosaltres entreu a la categoria dels "casats, recasats i gairebé enfillats"!!!

mari ha dit...

Aix! Mira que jo no vaig ser mai de sortir gaire, però ara, desprès de tant de temps casada, recasada i MOLT enfillada... mira que em vindria de gust una bona "juerga"!! (això sí, un día que no estigui gaire feta pols per culpa d'una febrada o algo)

Anònim ha dit...

Pos yo m'apunto a alguna (que s'ha de millorar l'última del Toni Manero...)

Martadoes ha dit...

Apuntada a la llista, Lines!!!