dimecres, 4 de març del 2009

Revisitar el passat


El cap de setmana passat em va donar el punt de remirar-me fotos antigues. Mare meva, el que hi va sortir! I tot per culpa del Facebook, que ens empeny a penjar fotos de l'institut a veure quina surt més lletja!

A banda d'adonar-me'n que la meitat de les fotos que tinc són amb els cabells curts i que semblo un xicotot, també vaig retrobar-me amb una sessió de fotos que em va fer un oncle més afeccionat a la fotografia. Aquesta que us poso aquí en forma part i m'encanta!

(Perdoneu les brillantors, però és que com que no tinc escànner, n'he fet una reproducció amb la càmera)

5 comentaris:

PetitaCriatura ha dit...

Genial! M'encanta la foto!

Jo m'estic adonant que el facebook em dona més penes que alegries, però no vegis com enganxa el punyetero! Entre el google reader i ell, no hi ha qui faci res de profit.

Nets :-p

Martadoes ha dit...

Jajajaja, ja tens raó, ja! Ni la tele li fa ombra últimament!

Ja sabia que t'agradaria la foto ;-)

Anònim ha dit...

Què maca aquesta foto! Sembla que es pot treure profit i deixar un testimoni "diferent" de taaaaaantes hores perdudes que passa un petit a l'orinal.
I això de les fotos de l'institut... no ho diràs per mi? :)

mari ha dit...

Abans he hagut de deixar un anònim perquè no recordava la contrasenya!

La Violeta ha dit...

Quina foto més maca! Algú la podria analitzar com "les passions més bàsiques de l'ésser humà juntes: la satisfacció del control dels esfínters (altrament dit "cosa dolenta, fora del ventre") i la creativitat, reflectida aquí en l'àmbit musical".
Jo de petita i no tan petita tenia una dèria: fotografiar mon germà fent caca. Està retratat en diverses edats i postures fent la cosa més bàsica de l'ésser humà.